
- 300 g kanafileed
- 30 g võid
- jahvatatud paprikat
- 4 muna
- 1 dl piima
- 150 g jahu
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- 100 g kodujuustu
- soovi järgi sinihallitusjuustu
- 15 värsket basiilikulehte
- 1,5 dl päevalilleõli
- soola
- musta pipart

Lõika kanafilee pikkadeks ribadeks või kuubikuteks ning rulli jahvatatud paprikas. Kuumuta kergelt võis. Maitsesta soola ja pipraga. Sega omavahel küpsetuspulber ja jahu. Klopi munad, õli ja piim ühtlaseks ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa järk-järgult jahu, suurem osa riivjuustust, kodujuust ja hakitud basiilik ning sega ühtlaseks tainaks. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud keeksivormi vaheldumisi kanaribadega. Küpseta (200 kraadises) ahjus pool tundi, siis raputa peale ülejäänud juust ning küpseta veel 15 minutit. Proovi küpsust puutikuga.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar