Kolmapäev, 17. juuni 2009

Rabarberi rullbiskviit

Nüüd siis üks väga väga suussulav retsept:)

TAIGEN:
5 muna
5 spl suhkrut
5 spl jahu

KATE:
200 g rabarberit (või veidi rohkem)
2 tl kaneeli
1 spl suhkrut

TÄIDIS:
300 g vanillikohupiima
100 g hapukoort

TEE NII:
  • Koori ja tükelda rabarber väikesteks tükkideks
  • Vahusta munad suhkruga ja lisa sõelaga jahu taigent õrnalt segades
  • Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile
  • Sega rabarberitükid kaneeli ja suhkruga ja laota ühtlaselt taignale
  • Aseta taigen 200-kraadisesse ahju ja küpseta u 10 minutit
  • Võta taigen ahjust välja ja tõsta taigen teistpidi suhkruga üle raputatud küpsetuspaberile
  • Eemalda biskviidilt pealmine küpsetuspaber ja lase jahtuda
  • Sega vanillikohupiim hapukoorega
  • Kui biskviit on piisavalt jahtunud, laota täidis ühtlase kihina biskviidile, jättes ääre, kus lõpetad rullikeeramise, u 3-4 cm täidisega katmata
  • Keera biskviit ettevaatlikult rulli
  • Kuju hoidmiseks võid keerata rulli mõneks ajaks veel kord sama küpsetuspaberi sisse
  • Sõelu rullile tuhksuhkrut, serveeri
Head isu:)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar